Dieta Oshawa face minuni contra bolilor autoimune! Ce alimente sunt strict interzise

26 05. 2019, 17:58

Dieta Oshawa presupune si o buna preventie impotriva cancerului, dar si a maladiilor degenerative. Exista, insa, anumite alimente de care nu mai trebuie sa va atingeti. Puteti combate bolile periculoase si sa slabiti intr-un timp scurt datorita acestui regim alimentar.

Mai poarta si denumirea de dieta macrobiotica. Acest regim alimentar a fost dezvoltat in anii 1920 de catre filozoful japonez George Ohsawa. Credea ca printr-o alimentatie corespunzatoare putem trai in armonie cu noi insine, dar si cu natura ce ne inconjoara. Cu alte cuvinte, mancarea sanatoasa este cheia impotriva bolilor.

Dieta Oshawa – alimente recomandate

Daca stabilesti ca aceasta dieta este ideala pentru tine si te hotarasti sa o incepi, trebuie sa stii ca presupune ca la fiecare masa sa consumi si cereale integrale. Mai mult, jumatate din ce ai in farfurie trebuie sa fie cereale integrale si hrisca.

Mai sunt recomandate si orzul, meiul, secara, orezul brun, porumbul sau graul integral. Ocazional puteti sa mancati si paste fainoase, paine alba sau produse de panificatie. Dieta cardiologilor te ajuta sa slabesti 2 kg pe zi

Dieta Oshawa – ce fructe si legume sa consumi

Din fiecare masa nu trebuie sa lipseasca si legumele sau fructele. Puteti consuma fructe de sezon si care cresc in tara noastra, ca sa va asigurati ca sunt cat mai bio cu putinta. De asemenea, puteti gati legumele la abur, iar o parte dintre verdeturi sa le consumati crude.

Incercati sa consumati fructe de cateva ori pe saptamana. In aceasta dieta sunt permise si semintele, nucile, alunele, care se pot consuma pe post de gustare, insa cu moderatie!

Din planul alimentar propus de expertul in alimentatie japonez nu trebuie sa lipseasca nici mazarea, lintea, soia, nautul sau fasolea. Saptamanal puteti manca si o cantitate mica de peste sau de fructe de mare. Dieta braziliana. Meniul pe 5 zile

Daca sunteti o persoana ce nu poate exclude desertul din meniul zilnic, trebuie sa incercati sa limitati dulciurile. Pot fi consumate o data sau de doua ori pe saptamana si preparate din fructe proaspete, uscate sau confiate. Cand gatiti incercati sa folositi ulei vegetal nerafinat, cum este cel de susan, seminte de mustar sau porumb.

Dieta Oshawa – ce alimente trebuie sa eviti

Daca vrei ca dieta Oshawa sa functioneze, iar kilogramele in plus intr-adevar sa dispara, trebuie sa eviti anumite alimente cheie. Asa cum sunt carnea rosie, zaharul, ciocolata, mierea sau indulcitorii artificiali.

Nu trebuie sa mai consumi nici bauturi racoritoare carbogazoase. Despre acestea a fost dovedit stiintific ca ar provoca anumite tipuri de cancer, favorizandu-le pe cele de colon sau de stomac. Incercati sa evitati si bauturile care contin cofeina sau energizantele.

Atunci cand gatesti incearca sa pastrezi alimentele in recipiente de sticla sau otel inoxidabil, fie de portelan. Incearca sa excluzi bolurile si farfuriile din plastic si sa folosesti ustensile din lemn, potrivit telegraph.co.uk.